Screendoeken

Screendoek

Kiest u voor een screen of zipscreen, dan heeft u de keuze uit verschillende kleuren doek. Hinderlijk licht wordt door screendoek hierdoor eenvoudig geweerd en opwarming van de achterliggende ruimte tegen gegaan. De meest opvallende en onderscheidende eigenschap van screendoek is dat u overdag wel van binnen naar buiten, maar niet van buiten naar binnen kunt kijken. ’s Avonds werkt dat echter wel andersom, dan kunt u gemakkelijk van buiten naar binnen kijken

Geweven van glasvezeldraden en polyestergarens

Screendoek wordt geweven van glasvezeldraden en polyestergarens. Het doek heeft daardoor een enigszins open structuur. De glasvezeldraden zijn uiterst sterk en gecoat met pvc, waardoor deze een zeer lange levensduur hebben.

Onderhoud

Onderhoud is eenvoudig en kost weinig tijd. Afnemen met lauw water en een zachte borstel volstaat voor een langere levensduur van het screendoek. Gebruik in géén geval een hogedrukspuit of tuinslang om het doek schoon te maken. Laat het doek na regen of gebruik van water goed drogen alvorens deze op te rollen, zo blijft het doek langer mooi.

Hieronder vindt u een greep uit onze collectie, voor ons volledige assortiment kunt u contact met ons opnemen voor een afspraak.