Over ons

Bestosol Van Dam Zonwering Papendrecht, al meer dan 20 jaar het vertrouwde familiebedrijf waar betrouwbare service en kwaliteit voorop staan!

Al meer dan 20 jaar….

In 1996 nam Max van Dam het dealerschap van Bestosol over. Na enkele jaren als dealer gewerkt te hebben werd besloten alle Bestosol filialen op te heffen. Vanaf deze tijd zijn wij geheel als zelfstandig bedrijf overgegaan onder de naam van Dam zonwering.

In deze periode werd gewerkt vanuit een garagebox aan de Genestetstraat, al snel werd dit te klein en kwam een tweede garagebox aan het eind van de straat ook tot onze beschikking. Na enkele jaren bleek ook dat deze twee locaties niet meer voldeden en konden wij verhuizen naar onze huidige Bedrijfsruimte aan de Geulweg 8 te Papendrecht.

van dam zonwering bus bedrijfspand_1_paralex
Werkplaats en showroom aan de geulweg

Zoon Jordi is na zijn opleiding full-time binnen het bedrijf gaan werken. In deze jaren is het familiebedrijf stukje bij beetje groter geworden en zijn wij uitgebreid met vast personeel. Mede hierdoor zijn wij begonnen met het zelf produceren van screens en rolluiken. Na enkele jaren hebben wij ook de productie van knikarmschermen, uitvalschermen en horren in eigen beheer genomen.

Met jarenlange ervaring en de altijd ouderwetse betrouwbaarheid proberen wij, zoals wij dat al sinds 1996 doen, voor u altijd de beste en goedkoopste oplossing aan te bieden.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen, Kijk dan gerust verder op onze website of neemt u gemakkelijk contact met ons op via de telefoon of email.

Hopelijk snel tot ziens!

Het van Dam Zonwering team

Max van Dam
Eigenaar/verkoopMax is sinds 1996 eigenaar van het bedrijf. Hij is verantwoordelijk voor de verkoop en altijd in voor een praatje.
Jordi van Dam
Eigenaar/monteurJordi is sinds 2006 mede-eigenaar en verantwoordelijk voor administratie, inkoop en montage.  
Philip
Monteur/planningPhilip is samen met Jeroen ,Arjan en Niels het team van vaste monteurs. Philip is o.a. verantwoordelijk voor het inplannen van de afspraken en het beantwoorden van uw emails.
Niels
Monteur/ProductieNiels is ooit begonnen als vakantiekracht en is nu een van onze vaste monteurs. Hij is naast monteur ook verantwoordelijk voor de productie van de screens.
Jeroen
Monteur/ProductieJeroen is de man die alles kan. Alles op de millimeter uitzagen en berekenen is zijn specialiteit, waardoor uw zonwering altijd op de perfecte manier wordt gemonteerd.
Arjan
Monteur/ProductieArjan is samen met Philip, Jeroen en Niels het team van vaste monteurs en is verantwoordelijk voor de rolluikenproductie. Hij is van origine elektricien en kan dus uw nieuwe elektrische zonwering perfect aansluiten.
Panorama_bedrijf_vandamzonwering_bewerkt
Zonwering op maatVanuit onze werkplaats aan de Geulweg