Maatregelen coronavirus

Coronamaatregelen
Van Dam Zonwering houdt de situatie rondom het coronavirus nauwlettend in de gaten. Wij volgen de adviezen van het RIVM. Dit leidt tot een aantal maatregelen om verspreiding van het virus te beperken. Uiteraard willen wij u en ook onze medewerkers maximaal beschermen tegen besmetting

Werkzaamheden
De meeste werkzaamheden kunnen wij uitvoeren zonder persoonlijk contact of met in achtneming van een minimale afstand van 1.5 meter.
Bijvoorbeeld: werkzaamheden aan de buitenkant van de woning.

Minimaal 1.5 meter afstand
Moeten we toch binnen zijn dan houden wij minimaal 1.5 meter afstand of voeren wij de werkzaamheden op een ander moment uit.
Dat kan in de praktijk betekenen dat we de buitenzonwering monteren en later terugkomen voor het afwerken/aansluiten aan de binnenzijde van uw woning.

Vertoont u  ziekteverschijnselen of bent u in contact geweest met een besmet persoon, of u bent in quarantaine, geef het ons door!
Uiteraard willen wij u en ook onze medewerkers maximaal beschermen tegen besmetting. Heeft u een afspraak staan met ons? Geef het ons door, zodat we
samen naar een gepaste oplossing kunnen zoeken.

Overdracht
In het bijzonder nadat er contact is geweest met overgedragen zaken zoals bijvoorbeeld een afstandsbediening of aanraking van schakelaars, adviseren wij om de afstandsbediening of schakelaar na afgifte zelf nog te reinigen om besmetting te beperken.

Door deze maatregelen goed in acht te nemen hopen wij op een fijne, zonnige en bovenal gezonde samenwerking!

Alvast bedankt,

 

Met vriendelijke groet

Directie en personeel,

Van Dam zonwering