Hoe werken wij

Waarom van Dam zonwering uit Papendrecht?

Bij ons familiebedrijf staan klantvriendelijkheid en korte directe lijnen centraal. Ons werkgebied bestaat grotendeels uit: Papendrecht, Alblasserdam, Sliedrecht, Dordrecht, Hendrik-Ido-Ambacht, Oud-Alblas en andere dichtbij gelegen dorpen.

Hier vind u in diverse stappen uitgelegd hoe wij werken, van montage tot facturatie. Leest u gerust verder en als u nog vragen of opmerkingen heeft dan horen wij die uiteraard graag!

Max van Dam

Eerste contact

Wij maken graag met u een afspraak voor het precies inmeten en advies bij u thuis. Meestal komt eigenaar Max bij u thuis inmeten, hij neemt diverse stalen en voorbeelden met zich mee zodat u gemakkelijk de juiste keuze kunt maken. Dit advies is altijd geheel vrijblijvend. Tijdens het bezoek kan er meestal direct een offerte gemaakt worden en kunt u hier eventueel gelijk mee akkoord gaan.

Opdracht gegeven…

Nu gaan wij ons uiterste best doen om zo snel en vakkundig mogelijk het gewenste product te leveren en te monteren. De meeste producten worden gemaakt in onze eigen fabriek waardoor wij de kwaliteit en snelheid hoog kunnen houden. Zodra het product gereed is nemen wij contact met u op om een afspraak in te plannen voor montage. Uiteraard kunt u altijd contact met ons opnemen voor vragen over de bestelde producten.

Montage bij u thuis…..

Op de dag van de montage is het vaak wel prettig als u thuis bent. Wij proberen altijd netjes en veilig te werken. Ladders en gereedschappen worden jaarlijks gekeurd waardoor u en wij verzekerd zijn van een veilige montage. Tijdens de montage zullen wij contact met u hebben over diverse afwerkingen en handelingen zoals bijvoorbeeld:  de hoogte van het te plaatsen zonnescherm, de locatie van de kabel naar binnen en de gewenste afwerking. Na montage proberen wij er altijd voor te zorgen dat alles weer schoon en netjes wordt achtergelaten. “U zou na de montage niet moeten kunnen zien dat wij zijn langs geweest” op het nieuwe gemonteerde product na, natuurlijk! Na de montage krijgt u een uitgebreide uitleg over de werking van het nieuwe product.

Maar wanneer moet ik dan betalen?

Na montage of levering wordt de factuur per post of email opgestuurd, of direct na de werkzaamheden afgegeven. Bij de meeste bestellingen is dus geen aanbetaling vereist en betaalt u pas als alles naar de volle tevredenheid is afgehandeld.  Zo hoeft u nooit bang te zijn voor een slechte of mislukte aankoop!

Mijn zonwering werkt niet meer?….. Garantie

Op de meeste producten geven wij 2 of 5 jaar volledige garantie. Deze garantie houdt in dat als uw zonwering kapot gaat binnen de 2 of 5 jaar en u voldoet aan de voorwaarden voor garantie, wij kosteloos komen voorrijden en uw zonwering repareren. Alleen de kosten voor de huur van een eventuele hoogwerker of steiger valt meestal niet binnen de garantie.

Als u nog vragen, opmerkingen of tips heeft over uw product en of onze werkwijze, dan horen wij dit uiteraard graag!

Enkele bekende merken waarmee wij werken: