Zonwering doeken

Streep of effen doek

Al onze zonweringdoeken zijn van eersteklas kwaliteit, geweven uit 100% poly-acryl of polyester garens en verkrijgbaar in wel honderden verschillende dessins. Door de speciale behandelingen zijn ze kleurecht, rot-schimmelvrij en vuilafstotend. Vrijwel alle streepdoeken worden geconfectioneerd in banen van circa 120 cm. Voor een nog strakkere uitstraling kunt u ook kiezen voor een Tibelly Uni XL doek. Dit is een volledig naadloos doek en in twintig verschillende kleuren verkrijgbaar.

Enorm aanbod aan doekdessins

Wafelvorming Streepdoek

Wafelvorming kan voor komen ter hoogte van de naden, zomen of in het midden van het doek. Door de dubbele dikte ter hoogte van de naden ontstaat een dikkere diameter bij het oprollen van het doek. De spanning, het gewicht en het doorhangen van de oprolas kunnen dit fenomeen versterken.

Onderhoud

Onderhoud is eenvoudig en kost weinig tijd dankzij de extra water- en vuilafstotende nabehandeling. Afnemen met lauw water en een zachte borstel volstaat voor een langere levensduur van het doek. Gebruik in géén geval een hogedrukspuit of tuinslang om het acryldoek schoon te maken. Laat het doek na regen of gebruik van water goed drogen alvorens deze op te rollen, zo blijft het doek langer mooi.

Hieronder vindt u een greep uit onze collectie, voor ons volledige assortiment kunt u contact met ons opnemen voor een afspraak.